SIKRING AF ERHVERV

Thisted Låseservice kommer gerne til din virksomhed og giver et uforpligtigende sikkerhedstjek. Ring blot 97-925077 og bestil tid eller send os en mail.

Hvert år bliver der begået mere end 30.000 indbrud i danske butikker og erhvervsvirksomheder, der bl.a. pga. udbredelsen af letomsætteligt edb-udstyr bliver mere og mere interessant for indbrudstyvene.

Både når det gælder traditionel sikring og ny elektronisk adgangskontrol af virksomheder, er låsen altafgørende. Grundlæggende skal butikker og erhvervsvirksomheder nemlig være forsvarligt aflåst med mindst én skafor-godkendt lås, hvorefter man kan supplere med flere låse, gitre, alarmer, vagtværn mv.

FORSIKRINGSSELSKABERNE STILLER KRAV TIL SIKRING

Skadeforsikringsudvalget i "Forsikring & Pension" har udarbejdet en sikkerhedsklassificering af låse og låsecylindre, kaldet SKAFOR-godkendelse.

Thisted Låseservice er certificeret ISO 9001-2008 virksomhed inden for mekanisk sikring og opfylder derfor de nødvendige krav.

INDBRUDSSTATISTIKKER - ERHVERV

Antallet af indbrud i butikker og erhvervsvirksomheder er begyndt at stige igen. Samtidig er tyvene blevet bedre til at tømme forretninger og virksomheder for værdier. Låsen er afgørende

Ruko anbefaler højsikkerhedsproduktet Ruko Combi, der er patenteret i skafor's højeste røde sikringsklasse, dvs., at de anses som sikre mod gennembrydning og oplukningsforsøg. Sådan fungerer din lås

Cylinderen i både Combi og Garant systemerne er boresikrede, og låsens seks stifter og sidekode gør den umulig at dirke op.

Thisted Låseservice står til rådighed med proffesionel rådgivning. Ring 97-975077 eller send en mail.